BTW TRAINING

Stel in 1 minuut jouw btw-aangifte op

Snap jij niks van de btw-aangifte, maar wil je het wel zelf kunnen? Mooi, dan is deze training voor jou! Ik ga je stap voor stap helpen, zodat jij een goede aangifte neerzet!

“Met vertrouwen de btw-aangifte opstellen …”

Je ontkomt er als ondernemer niet aan: de btw-aangifte. Hoe fijn zou het zijn als jij vier keer per jaar met enorm veel zelfvertrouwen deze aangifte kan opstellen?! Puur omdat jij weet hoe het werkt, welke regeltjes er zijn en wat je kan doen om geen geld te laten liggen

Waarom zou je niet het leerproces starten en zelf leren hoe jij het beste uit jouw aangifte kan halen?

En daar komen de angsten:

 • Wat als ik fouten maak?
 • Ik heb geen idee of ik het wel goed doe.
 • Iedereen zegt wat anders, wat is nu waar?
 • Als ik dit al niet snap, had ik wel ondernemer moeten worden?
 • Kan ik dit niet beter per direct uitbesteden?

 

 

Wat anderen over de training zeggen:

Samen gaan we het fixen!

In de afgelopen jaren heb ik al honderden btw-aangiften opgesteld. Ondertussen weet ik precies welke fouten ondernemers maken en waar zij tegenaan lopen. 

En ik ga jou helpen!

Samen gaan we stap voor stap door de aangifte heen. Ik laat je alles zien en vertel je ook wat je vooral niet moet doen. Alle tips die ik heb, vertel ik in de modules. Ik vertel je PRECIES hoe alles werkt en hoe jij zelfstandig een super goede aangifte kan neerzetten.

Mijn focus: jou leren hoe jij zonder enige hulp een goede aangifte in een paar minuten kan versturen naar de Belastingdienst. Zo heb jij een stressvrije aangifte maand én wordt ondernemen nog veel leuker.

Ik ga je motiveren het gewoon te doen! Ik ga je cheerleader zijn en je volledig helpen met alles. Zo leer jij alles wat je moet weten.

Waarom uitstellen? Start nu met een goede aangifte!

Klaar om nu eindelijk een goede btw-aangifte op te gaan stellen? 

 • Online video’s vol tips, ongeveer 2,5 uur in totaal t.w.v. €149.
 • In totaal 4 live Q&A’s, elk kwartaal 1 t.w.v. €80.
 • Toegang zolang de training bestaat + alle updates t.w.v. €100.
 • Korting op je boekhoudprogramma t.w.v. €150.
 • Elk kwartaal een btw herinnering per mail t.w.v. €50. 

Totaal € 529 maar nu € 97

De voordelen wanneer jij zelf je aangifte kan opstellen mbv deze training: 

 • Je laat geen geld meer liggen.
 • Er komt meer tijd vrij voor dingen die je wel leuk vindt.
 • Jij gaat de CFO functie van je bedrijf goed uitvoeren.
 • De kennis die je nu leert, blijft de rest van je leven waardevol.
 • Je groeit als ondernemer en bedrijf.
 •  

Wat anderen over de training zeggen:

Dit is wat je gaat leren

De training heeft alles wat je nodig hebt om zelfstandig een goede aangifte op te kunnen stellen. In meer dan 20 video’s leg ik je alles uit over de aangifte. Zo weet jij alles wat van belang is.

Je begint met de mindset die nodig is voor een goede belastingaangifte. Want als jij er anders over gaat denken, dan wordt het nog eens leuk ;).
Waarom btw afdragen een goed teken is.
De Belastingdienst is niet zo slecht als het soms lijkt.
Jij kan prima zelfstandig je btw-aangifte opstellen.
Waarom het handig is om te weten hoe je een btw-aangifte goed moet opstellen.

Als je mindset goed is, gaan we een boekhoudprogramma uitkiezen. Zo kan jij je administratie en je btw aangiften op een goede manier gaan doen.
Waarom een boekhoudprogramma?
Welk boekhoudprogramma is voor jou het beste?

Zodra je een boekhoudprogramma hebt uitgekozen is het tijd voor de basis van de btw aangifte.

Dingen die je vooraf even moet checken.
Deadlines die je moet gaan onthouden.
Eisen aan je administratie.

Dan gaan we nu verder met het verwerken van de inkomsten en uitgaven in jouw boekhoudprogramma. Dat gaat helaas nog niet automatisch.

Let hierop bij het verwerken van je facturen.
Btw regels waar je op moet letten.
De meest gemaakte fouten die jij moet voorkomen.

Zaken doen met het buitenland is onvermijdelijk in dit digitale tijdperk. Het werkt alleen wel iets anders dan de Nederlandse btw. Hoe het werkt en waar je op moet letten dat leer je in deze module.

Buitenlandse btw op inkomende facturen.
Buitenlandse btw op verstuurde facturen.
Btw regels voor webshops die aan EU-landen verkopen.

Als alles goed in de boekhouding staat, is het tijd om de aangifte op te stellen.

De btw-aangifte lezen.
De aangifte eenvoudig in jouw boekhoudprogramma*.
De ICP aangifte.

*de boekhoudprogramma’s die aan bod komen zijn: Moneymonk, Moneybird, E-boekhouden en BUNNI.

Zodra je de aangifte hebt opgesteld, wil ik je nog enkele tips meegeven die van belang kunnen zijn.

Tips zodat jij altijd je btw-aangifte kan betalen.
Tips om te voorkomen dat jij geen boete krijgt,
Diverse tips voor startende ondernemers, zoals of de kor interessant is, regels over aanloopkosten en meer.

Mocht je gedurende de training geleerd hebben dat je het vorig kwartaal helemaal fout hebt gedaan? Geen paniek, ik vertel je hoe je de fouten kunt oplossen.

Wat is het gevolg van een fout maken?
Zo los je de fout op in je btw-aangifte.


Zin om van je btw-aangifte een feestje te gaan maken?

De btw-aangifte kunnen opstellen zorgt ervoor dat jij weet wat er speelt in jouw bedrijf. Als onafhankelijke powervrouw is dit kennis die jij wilt hebben. Ik ga het je allemaal leren!

Voor wie is de training?

 • De startende ondernemer: je bent net ingeschreven in de kamer van koophandel en dit kwartaal is jouw allereerste btw-aangifte.
 • Je bent al een tijdje bezig, maar die btw-aangifte blijft een lastig dingetje en je wilt er graag meer kennis van krijgen.
 • De leergierige ondernemer: je besteedt je btw-aangifte uit, maar je wilt wel weten of het allemaal goed gaat. Die CFO functie van je bedrijf wil je gaan claimen, zodat je alles gaat snappen.

Veel gestelde vragen

De antwoorden op veelgestelde vragen.

Je koopt de training nu voor slechts €97 ex btw. Via iDEAL kan je de training eenvoudig betalen. Daarnaast is de training aftrekbaar van je winst en kan je de btw terugvragen.

Ja zeker! Juist als je net begonnen bent is het fijn om een goede basis te hebben. Veel van de deelnemers hebben hun eerste aangifte opgesteld met behulp van deze training. Hierdoor konden zij met gemak de aangifte opstellen. In de training leer je alles vanaf de basis, waardoor het onwijs waardevol is. Daarnaast is er een volledig filmpje speciaal voor startende ondernemers met allemaal tips die van belang zijn.

Nee dat maakt niks uit. Je bent niet de enige die er niks van snapt. Na deze training zal je het wel snappen. Mochten er dan nog dingen onduidelijk zijn, kom dan vooral naar de Q&A toe die we elk kwartaal hebben, want zo wordt alles wel duidelijk.

De training kan je direct volgen op het moment dat je hem aanschaft. De nieuwe versie van de training is per 1 oktober beschikbaar. Mocht je de oude versie nog willen bekijken, dien je dit voor 1 oktober te doen. Daarna is de oude versie niet meer beschikbaar.

Ja zeker, de dingen die je in de training leert gaan over de aangifte. Ook als jij niet zelf je aangifte opstelt, ben je wel verantwoordelijk voor jouw aangifte. Het is dan ook wel fijn om te weten wat jouw boekhouder, accountant of belastingadviseur doet. Als hij/zij een foutje maakt, dan kan jij dat foutje na het volgen van deze training vinden. Daarnaast weet je ook waarop je akkoord geeft in plaats van dat je blind op hem/haar vertrouwd. Ook wel zo fijn.

Dat ga ik je in de training vertellen ;). Maar ja, de training is zakelijk aftrekbaar en zal dus je winst verlagen. Daarnaast mag je de btw terugvragen. Hoe je dat dan doet, dat leg ik je wel echt uit in de training.

Zodra jij de training aanschaft, ontvang je een mail met de factuur en de inlog van jouw account. Met dat account heb je direct toegang tot de training. In de training zelf vind je nog een welkomstvideo met uitleg die van belang is.

Elk kwartaal is er een live Q&A aan het einde van de maand. Via de mail krijg je te horen wanneer en hoelaat deze Q&A is. Hou je mail dus goed in de gaten.

Als je alle filmpjes kijkt, zal je ongeveer 2,5 uur bezig zijn met het kijken. Daarnaast is er elk kwartaal een live Q&A, deze duurt maximaal 1,5 uur. De duur is afhankelijk van het aantal vragen dat wordt gesteld.

Je krijgt toegang tot de training zolang deze online staat. Daarnaast mag je bij 4 live Q&A’s aanwezig zijn. Indien je na deze 4 Q&A’s extra sessies erbij wilt, dan is dat mogelijk.

Wat anderen over de training zeggen:

” Maar belastingen, dat is toch ingewikkeld …”

Klopt. Belastingen zijn ingewikkeld, maar met de handvatten die ik jou in deze training geef, komt alles goed. De laatste dag van de aangiftemaand is het bij de Belastingdienst altijd het drukste. Dan versturen de meeste mensen hun aangifte. Daar wil jij toch niet bijhoren met alle stress omdat je iets niet snapt?

In deze training geef ik je alle handvatten mee die je moet kennen. Zo ben ik er zeker van dat jij een goede aangifte opstelt en dat jij niet meer wakker ligt van de stress gedurende deze maand.

Ik ga je een skill leren waar je gedurende je hele ondernemende leven profijt van zult hebben. Je kan jezelf beter afvragen waarom je dat niet zou willen leren. Ik ben er namelijk van overtuigd dat jij zonder problemen die aangifte kan opstellen.

3 keer bonussen als je nu meedoet

1. Bizar lage prijs

Je koopt de training nu voor een bizar lage prijs. Ik doe dit omdat ik jou zo graag wil helpen aan een goede aangifte. Maak daar dan ook gebruik van!

2. Toegang tot 4 Q&A’s

Elk kwartaal is er een live Q&A voor al jouw vragen. 4 keer mag je daar bij zijn en die zijn zo enorm waardevol. Hier kan je alles wat nog niet helemaal duidelijk is vragen, net zolang tot je het wel snapt. Achteraf krijg je een replay die je onbeperkt kan bekijken.

3. Jouw volgende btw-aangifte wordt top

Door alle kennis die ik je ga leren, weet jij welke bonnetjes op de zaak mogen en welke niet. Zo vraag jij alle btw terug die je terug mag vragen. Ideaal, want zo betaal je dus nooit meer teveel belasting.

3 keer ja, maar..

 • Ja, maar ik snap toch niks van belastingen?
  Top! Dan weet ik zeker dat je van deze training heel veel gaat leren. Ik leg je namelijk alles vanaf de basis tot het niveau wat nodig is voor de aangifte uit. En dat allemaal in makkelijk en begrijpelijk Nederlands.
 • Ja, maar mijn boekhoudprogramma doet dat voor mij!
  Het klopt dat een boekhoudprogramma een ingevulde template laat zien van de aangifte. Alleen betekent het nog niet dat dat goed is. De software houdt de informatie aan die jij hebt ingevuld. En dat is precies waar het fout gaat bij de meeste ondernemers. Die informatie bevat fouten en die komen dan ook direct in de btw-aangifte te staan. Super zonde…
 • Ja maar ik weet niet of ik de tijd heb …
  Door de training te volgen ga jij juist super veel tijd besparen. Ik ga je namelijk leren hoe jij in een mum van tijd een goede aangifte opstelt. Als je er actief mee aan de slag gaat, dan kan jij zelfs in 1 minuut jouw aangifte gaan opstellen. Dat is toch geweldig?

Er doen al tientallen ondernemers mee. Ben jij erbij?

0

Waarom uitstellen? Start nu met een goede aangifte!

Klaar om nu eindelijk een goede btw-aangifte op te gaan stellen? 

 • Online video’s vol tips, ongeveer 2,5 uur in totaal t.w.v. €149.
 • In totaal 4 live Q&A’s, elk kwartaal 1 t.w.v. €80.
 • Toegang zolang de training bestaat + alle updates t.w.v. €100.
 • Korting op je boekhoudprogramma t.w.v. €150.
 • Elk kwartaal een btw herinnering per mail t.w.v. €50. 

Totaal € 529 maar nu € 97

Winkelwagen