DIY Jaarplan en begroting

Gastles door: Martina van Martina Kames – Strategie Advies

Martina is een van onze leuke klanten. Ze heeft een jarenlange werkervaring als strategisch adviseur in het bedrijfsleven, maar wilde in 2021 graag reizen. Dit zorgde ervoor dat ze de stap richting het ondernemerschap nam. Nu helpt ze met haar strategie-ontwikkeling eenmanszaken en MKB-bedrijven die op een winstgevende manier de wereld positief willen beïnvloeden

Dat doet ze niet vanuit een saai kantoor, maar vanuit de mooiste plekken over de hele wereld. Zoals hier, bovenop het dak van haar Volkswagen busje in de Noorse bossen.

En speciaal voor de klanten van Emma’s Tax Law heeft Martina iets super tofs beschikbaar gesteld, het DIY Jaarplan en begroting KIT t.w.v. €49.97. Dus maak hier zeker gebruik van, want het is onwijs handig!

DIY Jaarplan en Begroting KIT

Een concreet plan helpt jou als ondernemer om je doelen te behalen. Toch vergeten veel ondernemers zich hiermee bezig te houden. Super zonde, want hierdoor laten zij onwijs veel mooie kansen en geld liggen. Gelukkig bevat deze DIY KIT alle benodigdheden waardoor jij in 2024 wel alle doelen gaat behalen die je stelt. Doordat je een plan maakt met bijbehorend financieel plan, heb je helderheid, focus en controle over je financiën en prioriteiten. En met een duidelijk plan voor ogen ga je strategischer te werk en is de kans aanzienlijk groter dat je al je doelen gaat behalen.

We gaan van dromen over op plannen, waardoor de dromen werkelijkheid gaan worden!

Aan de hand van de formats kan je direct aan de slag met het invullen. In het jaarplan breng je jouw groeiplannen voor 2024 in kaart, waardoor je een helder en gestructureerd plan hebt uitgestippeld voor jezelf. Door middel van de begroting heb jij geen financiële stress meer. Je hebt direct inzicht in je verwachte en gerealiseerde cijfers en je weet daardoor ook direct of je nog volgens plan gaat of dat je moet gaan bijsturen!

De kit kan je vinden via de download hieronder. Via de gecomprimeerde map kom je bij de bestanden uit.

Voor het gemak is de Excel sheet al gedownload, op die manier ben je ervan verzekerd dat niemand jouw financiële gegevens kan zien.

Download hier de kit

Hulp nodig?

Kan je wel wat hulp gebruiken met het uitwerken van al jouw plannen? Dat snappen we helemaal. Gelukkig kan Martina je onwijs goed helpen middels haar [Jaarplan Sprints.] Mocht je er niet uitkomen, samen willen sparren of het niet alleen willen doen, dan staat Martina voor je klaar. In één dagdeel zullen jullie samen alle plannen in orde maken, waardoor 2024 een onvergetelijk
jaar voor je wordt.

Bedankt Martina!
Heb je hier iets aan gehad en wil je Martina ook bedanken? Deel dan vooral dat je met de
DIY KIT aan de slag bent geweest in je stories en tag Martina!