Financieel jaaroverzicht ABN AMRO downloaden

Voor de aangifte inkomstenbelasting hebben we het financieel jaaroverzicht van jouw privé bankrekeningen nodig. Volg onderstaand stappenplan om het financieel jaaroverzicht van jouw ABN AMRO rekeningen te downloaden. Dit bestand kan je vervolgens in de vragenlijst uploaden die je via de mail van ons (via Fiscaal Gemak / Exact) hebt gehad.

1. Ga naar de volgende site: https://www.abnamro.nl/mijn-abnamro/betalen/download-overzichten/#/home
  2. Selecteer in het eerste veld “Alle accounts voor deze gebruiker”
  3. Selecteer in het twee veld “Financieel jaaroverzicht”
  4. Zoek naar het bestand met de document naam “Financieel jaaroverzicht 2023”
  5. Selecteer deze door het aan te klikken
  6. Scrol naar beneden en klik op de gele knop “selectie downloaden”
  7. Sla het bestand op wat je nu krijgt en upload deze in de vragenlijst

Andere artikelen in deze map: