ING Koppelen

Om jouw ING rekening te kunnen koppelen, moeten wij eerst deze service activeren. Als wij niet weten dat jij een rekening bij de ING hebt, dan hebben wij deze service nog niet geactiveerd in jouw account. Geef het dan aan ons door, zodat we dit direct in orde kunnen maken. Hiervoor kan je mailen naar support@emmastaxlaw.nl en dan pakken wij het op.

Doorloop de volgende stappen om de koppeling te activeren:

Stap 1: voeg jouw ING rekeningen toe aan je Yuki account

Let op: het is van belang dat je al je zakelijke rekeningen toevoegt, zowel spaar- als betaalrekeningen.

Video afspelen

Stap 2: geef bij de ING door dat je de koppeling wilt maken

Na het aanvragen kan het tot maximaal 24 uur duren voor de koppeling actief is. Je hoeft dan zelf niks meer te doen.

Stap 3: gegevens voor de koppeling downloaden

De ING Bank heeft helaas geen koppeling met terugwerkende kracht. Daarom moeten we bij de ING bank een MT940 bestand downloaden, zodat deze gegevens alsnog in Yuki komen. Dit werkt als volgt:

1. Selecteer de rekening waarvan je een MT940 bestand nodig hebt.
  2. Selecteer de juiste datum. Dit is van belang om goed te doen, want er mogen geen dubbele gegevens in dit bestand staan!
  3. Kies bij Bestandsformaat: MT940
  4. Klik op Download. Je moet zelf bij de ING je hoofdrekening selecteren. Doe je dit niet, dan maakt de ING één groot MT940 bestand van al je rekeningen bij elkaar. Dit bestand wordt niet herkend.

Herhaal bovenstaande stappen voor al je betaalrekeningen.

Stap 4: extra bestanden downloaden

Helaas kan je bij de ING-bank geen MT940 bestanden downloaden van spaarrekeningen en van de creditcard. Daarnaast kan je de spaarrekeningen en de creditcard ook niet toevoegen aan de bankkoppeling die we hebben lopen.

Dit houdt in dat je maandelijks een pdf-bestand dient te downloaden en deze kan je vervolgens mailen naar support@emmastaxlaw.nl. Zo kunnen wij het eenvoudig op de juiste manier in jouw administratie verwerken.

Herhaal deze stappen voor al je spaarrekeningen en stuur ze daarna naar ons op.