Knab koppelen

Met jouw KNAB rekening kan je een koppeling maken met Yuki, zodat alle banktransacties automatisch in de boekhouding komen. Super handig, want zo hoef je er zelf zo min mogelijk aan te doen. Regel de koppeling voor alle bankrekeningen die je hebt, zowel spaar- als betaalrekeningen. Dit is nodig om een complete administratie te krijgen.

De koppeling maken

In onderstaande video kan je zien hoe je de bankkoppeling kan regelen.

Let op: deze video is opgenomen in de oude omgeving, deze staat nog op het lijstje om aan te passen, zodat de video overeenkomt met de huidige manier van koppelen.

Video afspelen

De koppeling werkt helaas niet met terugwerkende kracht, dit houdt in dat je vanaf de start van jouw administratie in Yuki t/m het moment dat je de koppeling maakt een MT940 dient aan te leveren. Dit is een bestand waarin de gegevens van de bank staan, zodat wij deze alsnog hebben.

MT940 bestanden downloaden

Let op: download echt de periode die wij vragen. Geen extra dagen toevoegen, dit zorgt er namelijk voor dat het bestand onbruikbaar is.

MT940 bestanden dien je per rekening te downloaden. De spaarrekeningen staan los van de betaalrekeningen.

  1. Log in op de website van KNAB.
  2. Selecteer de rekening die je nodig hebt. Let op: van elke rekening die jij nodig hebt, dien je een los bestand te downloaden. De betaal- en spaarrekeningen staan los van elkaar op de site.
  3. Klik in het menu op “Bij- en afschrijvingen”.
  4. Klik in het sub-menu op “Boekhoudexport”.
  5. Selecteer de periode waarover je de bankgegevens moet hebben.
  6. Klik op “download” en sla het bestand op.
  7. Upload dit bestand in Yuki.

Gesloten rekening toevoegen

Heb jij een gesloten KNAB rekening, deze kan je op de onderstaande manier vinden en het MT940 bestand van aanleveren.

Video afspelen