Rabobank koppelen

Video afspelen

Wij hebben zelf geen zakelijke Rabobank rekening, daarom hebben we de uitlegvideo van Yuki zelf gebruikt bij de uitleg.

Om de koppeling te kunnen maken is het van belang dat jij een Rabo Business Banking Professional account hebt. Heb jij een andere type zakelijke rekening? Neem dan even contact op met de Rabobank om dit account om te laten zetten. Op een andere manier kan je namelijk geen gebruik maken van de koppeling en dat zou zonde zijn.

Let op: wanneer je meerdere zakelijke rekeningen hebt, dien je alle zakelijke rekeningen toe te voegen aan de koppeling.

De Rabobank koppeling is een hele fijne koppeling, omdat wij met terugwerkende kracht gegevens kunnen downloaden. Hierdoor is het enige wat jij hoeft te doen de rekening in orde maken en de rest pakken wij voor je op. Ideaal, want zo heb je er zelf dus bijna geen omkijken naar. Deze koppeling gaat tot 15 maanden terug, dus het kan zijn dat we toch een MT940 bestand nodig hebben om jouw rekening in orde te maken. Dit kan op de volgende manier:

Video afspelen

Let op dat je een MT940 bestand als format kiest (geen CSV, hierin missen namelijk gegevens) en daarnaast kan je het beste van elke rekening apart een bestand downloaden. Dit voorkomt de kans op fouten. Ook is het van belang dat er geen overlap in de bestanden plaatsvindt. Als wij een specifieke datum vragen, dan is het ook van belang dat die specifieke datum wordt aangehouden.